Ehdot

Vuokraehdoissa käytetyt määritelmät

Vuokralleottaja= luonnollinen henkilö/yritys

Vuokranantaja= Sähkö ja teleurakointi Lindroos (Y:2154035-6)

Vuokrakohde = vuokrasopimuksessa määritelty kohde

 

Vuokranantajan vastuut:

Vuokranantaja vastaa siitä, että vuokrakohde on vuokrasopimuksen mukaisessa kunnossa vuokrauksen alkaessa. Vuokranantaja ei vastaa vahingoista, jotka aiheutuvat vuokralleottajan laiminlyönneistä tai kaluston käytöstä käyttöohjeen vastaisesti.

Vuokralleottajan vastuut:

Vuokralleottaja vastaa kaikesta muusta, paitsi normaalista kulumisesta vuokrasopimuksen keston ajan. Mahdollisista puutteista on viipymättä ilmoitettava joko soittamalla numeroon 040 183 0089 tai sähköpostilla info@paljupihalle.com Vuokralleottaja vastaa siitä että vuokrakohdetta käytetään vain käyttöohjeessa kerrotulla tavalla.  Mikäli vuokrakohdetta joudutaan korjaamaan vuokralleottajan aiheuttaman vaurion vuoksi tai varusteita katoaa vuokrasopimuksen voimassaoloaikana, vuokranantajalla on oikeus veloittaa vuokralleottajalta omat kustannuksensa, lisättynä 30% palvelumaksulla.

Vuokralleottaja ei saa kuljettaa mobile-spa:ta tieliikenteessä ilman erillistä suostumusta vuokranantajalta. 

Toimitus

Ellei toisin ole sovittu, vuokrakohde toimitetaan vuokrauksen aloitusta edeltävänä päivänä klo 16 mennessä asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen.

Nouto

Vuokrakohde noudetaan takaisin vuokrasopimuksen päättymispäivänä klo 16 jälkeen tai päättymistä seuraavana päivänä. kylpytynnyri tulee olla tyhjennettynä ennen noutoa ja varusteet pakattuna varuste-laatikoihin.

Maksut

Vuokrasopimuksen mukaiset maksut laskutetaan vuokralleottajalta etukäteen siten, että laskun eräpäivä on seitsemän vuorokautta ennen vuokrasopimuksen alkua. Mikäli laskua ei ole maksettu eräpäivään mennessä, pidätämme oikeuden vuokrasopimuksen purkamiseen.